Dijetu dobiti mišićav tkivo masa: recepte, točno kako se da bi i hrane izbjeći

Kada govorimo o mišićnu masu dobiti, trenutno se smatra u hypertrophy kao mišić tijelo. Međutim, klimu iz mišiće i također odnos fascinantno u između debele masa i također nagni se tijela su presudna za wellness. Pogledaj u 3 koristi dobiti mišićav tkivo masu kao i za zdravlje. Počinje da radi bodibilding je prvi postupak koji je u potrazi za tijelo mnogo više definisani. Dobitak u mišićnu masu i također počiva na dve kolumne: tehnika vježba i pravilan prehrane.

Dijetu dobiti mišićav tkivo masa: recepte, točno kako se da bi i hrane izbjećiZa svaku osobu koja veruje da samo izdržljivost trening je efikasno u dobijanje nagni masa, to nije u redu. Postoje razne druge vežbama uz tijelo za one koji traže da ton je mišićnu masu. Na dijeti da steknu mišićav tkivo masa, mora da se razišli i također bogate proteinima nagni meso, ugljikohidrata, cijeli žita, povrće, kao i voce, ali to je veoma važno za razgovaram sa hranjivim stručnjak ili lekar kao i nutricionistom prije početka tvoja dijeta planu. U sljedećem, mi smo izabrani neke važne informacije možda pomoći nabaviti mišićnu masu u zdrav i uravnotežen znači.

Hrana za dobiti mišićnu masu

Podršku je da konzumiraju uravnotežen jela svaki 3 sati. Ovo je važno, zbog činjenice da to pomaže metabolizam ostati energičan. Međutim, neki sportista niže ovom periodu stoga metabolizma stopa veoma visoke sa ogromnim kalorija upotrebu, s ciljem da se iskupim za njih, govori o medicinom, nutricionistom, stvoritelja Davati dopune u Ishrani.

Hrana za dobiti mišićnu masuPogledajte 10 hranu naznačio da dobije mišićav tkivo masu. Zdravo proteine su super saveznici u korist od mišićav tkivo masu. Ovo je zato što su pomoći popraviti mišićav maramice koje su se bavile osiguranje i plakala zbog prakse vježbe. Ovo mišićnu masu si popravio i veće kao jači. “Zdravo proteina životinja izvor su obično jedna od najviše odgovara. U surutku zdravo proteina, surutku zdravo proteina ima najveći biološki vrednost kao i stoga je upotreba za tu svrhu je ogromna,” kaže Euclésio Bragança. Međutim, bijela jaja, albumin, dodatno veoma idealno za jačanje u mišićnu masu. Glavni razlika između njih je web sadržaja na amino kiseline, stopu upijanja, kao raspored da je mišićav tkiva, što surutku zdravo proteina u razdvojeni oblik hydrolyzed da mnogo više brzo upijanja.

Što ugljikohidrata da konzumiraju?

Ugljikohidrata su izuzetno presudno za mišićav tkivo masa dobiti. “Ovo macronutrient spašava proteina u smislu ovo je suđeno da postupak mišićav tkivo sintezu, i zdrav proteine ne može se iskoristiti kao izvor energije.

  1. Toga koji će biti odveden u oslanja se na trenutak. Puno trenutaka to je preporučila je da se kloniš od jednostavno hidrata, kao bijeli riže i također tjesteninu, poboljšana.
  2. Ovo je zato što su uzeli u brzo, što je rezultiralo visine od šećera u krvi tok, koji je rezultat postavlja nivoe hormona inzulin, koji vodi telo da se održi masti.
  3. Ipak, lako hidrata su napravljeni korištenje s parsimony, jesi predložio u procesu podizanja mišićnu masu samo u post-vježba odmah, u kombinaciji sa surutku zdravo proteina.

Što masti da konzumiraju na dijeti da dobije mišićnu masu?

Fats su osnovne funkcije u generaciju energije bez vrhunac glikemijske i još uvijek se pridružiti formiranje znas sta hormoni, kao što je testosterona, važno za unapređenje mišićav tkivo masu.

Što masti da konzumiraju na dijeti da dobije mišićnu masu?Bitno je da jedem masno poli-unsaturated i monounsaturated jer su dodati dobitak u mišićnu masu i također očuvanje zdravlja. Hrana bogata vitamini, minerali, vlakna kao antioksidanata su od vitalne važnosti. Omega 3 je poklon u ribu, posebno one iz kul vode, u chia kao flaxseed. Trenutno omega 6 mogu biti pronađena u jaja, mlijeko, kao meso, ipak, vrlo je važno da ne zloupotreba ove hrane kao rezultat količinu hydrogenated masti, to imaju. Omega 9 je monounsaturated debela da postoji u maslinovo ulje extravirgem, masline, avokado, susam, kao malo ulja. To je anti-zapaljive akciju jak kao što je omega 3.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here